HAGENOUW

HAGENOUW Goede kwaliteit en goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hagenouw. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 21:11 Zoals altijd goede kwaliteit en warm bezorgd!
26 jul 2022 om 21:22 Zeer tevreden over de bezorging en maaltijd. Vorige keer waren de ribs te droog, nu heerlijk mals en zacht
28 jun 2022 om 6:20 Heerlijke schnitzel en een zeker zo lekker stuk zalm.
26 jun 2022 om 20:48 Het was lekker, goed verzorgd en warm.
24 jun 2022 om 8:23 Het eten was verrukkelijk,, al waren de spare ribs wat droog. De presentatie naar wens.
14 jun 2022 om 20:00 Werd heel snel bezorgd en eten was heerlijk en precies genoeg :)
8 jun 2022 om 22:29 Was weer heerlijk (mixed grill)!!
2 jun 2022 om 21:27 Bezorging duurde zonder bericht 80 minuten. Slasaus lag door de hele tas, en patat was geplet. Patat was koud, slap en gebakken in oud vet. Spareribs waren rubberachtig met harde stukken. Helaas de hele zooi in de kliko gegooid.
27 mei 2022 om 9:03 … drama en ik snap niet dat dit soort restaurants nog durven te bezorgen. Ruim 1,5 uur wachten, eten was lauw en slap, miste een stuk vlees van de vleesschotel en het was simpel eten maar veel te duur! Niet bestellen hier is mijn advies.
26 mei 2022 om 20:39 Vlees doorbakken ipv rood patat koud tas helemaal onder bloed van vlees. 1x nooit meer zonde van geld
22 mei 2022 om 20:51 I say I want the steak very good cooked no blood and what I received? One steak full of blood..
10 apr 2022 om 21:54 Meestal erg chill, maar nu had ik half zoveel friet en geen groene sparerib saus. Daar was ik toch wel even sip om.